Uw herstel op maat

Sport-/fysio-fitness bij Fysiomaat Barneveld

Sport-/fysio-fitness bij Fysiomaat Barneveld

Afhankelijk van het doel, wordt door uw fysiotherapeut een start gemaakt met een voor u op maat gemaakt sportprogramma. Ongeacht de doelgroep, ongeacht leeftijd en andere persoonlijke omstandigheden.

Een doel zou kunnen zijn; lichamelijke prestatieverbetering, c.q. conditieverbetering in al zijn facetten. Dat wil zeggen; verbeteren van snelheid, kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen, om zo de sportieve prestatie te kunnen vergroten. Maar ook gewichtsverlies en prevententie van blessures zijn doelen die na te streven zijn met behulp van onze therapeuten bij Fysiomaat Barneveld.


Persoonlijk advies en begeleiding bij Fysiomaat Barneveld

Ook kunnen er adviezen gegeven worden t.a.v. doelgerichte training, om in de toekomst klachten te voorkomen. Bijvoorbeeld, patienten met een “chronische”aandoening, b.v. overgewicht, diabetes, fybromyalgie of arthroseklachten, kunnen wij een passende vorm van sportbeoefening of fitness aanbieden.

Omdat verantwoord bewegen zo belangrijk is zullen we u ook stimuleren om het persoonlijke trainingsprogramma uiteindelijk te gaan continueren en te gaan uitbreiden bij de bestaande fitnesscentra.

Kortom: Een sportprogramma op maat voor iedereen die sportgerelateerde klachten en/of -doelen heeft, kan terecht bij Fysiomaat Barneveld!

Contact